Swedish (Sweden) English (United Kingdom) German (Germany)

Senaste nytt

 • Antal objekt per sida
 • 10
 • 25
 • 50

 • Euro Expo 2019

  Slangspecialisten ställer ut på IndustriMässor Euro Expo:

   

  Uddevalla 22-23 maj

  Sundsvall 11-12 september

  Borlänge 16-17 oktober

  Kiruna 6-7 november

   

  EURO EXPO arbetar med att skapa rationella möten mellan köpare och säljare inom tillverkningsindustrin. Varmt välkommen att besöka oss där!


 • Slangspecialisten i ”nygammal” regi

  Hosetech Holding har förvärvat Vättern Industriers aktier i Slangspecialisten. Det innebar att efter 22 år i delägarskap med Vättern Industri och Herenco Invest tog delägarna Frans Juhlin och Lars Nordbeck över i egen regi. Affären slutfördes under hösten 2018.

   

  Under 2018 skedde även ett flertal förändringar, bland annat en omstrukturering av marknadsstrategin. Slangspecialisten moderniserades med en digital marknadsstrategi och drog ner på den traditionella marknadsföringen med fältsäljare. Förändringen har visat sig mycket framgångsrik och Slangspecialisten har haft en positiv utveckling i det digitala arbetet och inte minst i sociala medier. En modern webbhandel är under uppbyggnad och kommer att lanseras under 2019.

   

  2018 har varit ett mycket starkt år för Slangspecialisten som stänger böckerna med en god organisk tillväxt och ett mycket tillfredställande resultat. Detta ger styrka och övertygelse att inslagen väg ligger i tiden och kommer fortsatt säkra tillväxt med god lönsamhet.


 • Nya priser 2019

  Sedan en tid tillbaka har vi fått ta emot ett antal prishöjningar från våra leverantörer. Detta i kombination med den svenska kronans försvagning gör att vi ser oss tvungna att justera våra priser med +3,8% fr.o.m. 1 februari.

  Ni som har nettoprisavtal berörs inte av vår generella prisjustering. Nettoprisavtalen kommer att justeras per den  1 april. Kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring just ditt avtal.


 • Nya priser 2018

  Fr.o.m. 1 februari kommer vi genomföra en prishöjning på 4,5%.


 • Julgåvor

  I år har vi valt att inte dela ut julgåvor till kunder utan istället stödja Cancerfonden.


 • Elmia Subcontractor

  Vi ställer ut på Elmia Subcontractor i år igen.

  Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras på Elmia i Jönköping 14-17 november 2017.

  Ni hittar oss i hall B, monter 05:92. Välkommen att besöka oss där.


 • Nya priser 2017

  Vi har beslutat att marknadsanpassa vår prislista och skapa ett helt nytt rabattsystem. I den nya prislistan för 2017 har bruttopriserna därför sänkts radikalt och eventuella rabatterna har justerats för att matcha den nya prisnivån. Vår förhoppning är att vi på detta sätt ger er som kunder en mer rättvisande och överskådlig bild av vad produkten kostar. Du kan se/ ladda ner prislistan på www.slangspecialisten.se Här ser du också de erbjudande som gäller med mycket attraktiva priser på utvalda produkter.  • Julgåvor

  I år har vi valt att inte dela ut julgåvor till kunder utan istället stödja Cancerfonden.


 • Elmia Subcontractor

  Vi ställer ut på Elmia Subcontractor i år igen.

  Elmia Subcontractor är norra Europas ledande underleverantörsmässa och arrangeras på Elmia i Jönköping 8-11 november.

  Ni hittar oss i hall B, monter 05:92. Välkommen att besöka oss där.


 • Food Chain Nordic 2016

  Vi ställer ut på Food Chain Nordic i Malmö i år.

  Välkommen till Malmömässan den 6 & 7 april och Nordens ledande mötesplats för livsmedels- och dryckesindustrin!

  Inbjudan kostnadsfritt entrékort