Swedish (Sweden) English (United Kingdom) German (Germany)

Lediga tjänster

Slangspecialisten AB är en rikstäckande leverantör av slang, kopplingar och tekniska lösningar till industrin. Vi har mångårig erfarenhet och samarbetar med väletablerade slang- och kopplingstillverkare. Detta medför tillgång till hög kompetens och ett brett sortiment. Vår försäljning av standardprodukter samt kundanpassning av slang sker från eget lager respektive egen verkstad. Vår målsättning är alltid att som ansvarskännande leverantör tillhandahålla de rätta produkterna med snabba leveranser och god service. Vi sätter kundens behov och önskemål i centrum och skall vara en bra samarbetspartner.

Just nu söker vi lager-och verkstadspersonal.

Som person arbetar du flexibelt och har en förmåga att arbeta i team. Egenskaper som värdesätts är att du är strukturerad, engagerad och ansvarsfull. Vi ser gärna att du har erfarenhet av lager/verkstad och är tekniskt lagd. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är Orderplock, In- och Utleveranser, Montering och kundanpassning av slang och kopplingar, Provtryckning, Inventering, Butik/ ordermottagning, Utkörning av gods lokalt med företagets turbil.

Du behärskar både svenska och engelska. Om du har kunskaper i Visma SPCS och Microsofts Office program är det meriterande. 

 

 

 Krav och meriter:

Arbetslivserfarenhet

Lagerarbetare, 1-2 års erfarenhet (Meriterande)

Språk

Engelska (Krav), Svenska (Krav)

Körkort 

B

Truckkort.


Skicka din ansökan till frans.juhlin@slangspecialisten.se Vi hanterar ansökningarna löpande. 

 

 

 

För vidare information, kontakta:

Lars Nordbeck 0705-28 26 21 eller Frans Juhlin 046-211 26 00
Hämta gärna vår företagspresentation (PDF) och läs mer om företaget.